Väggdekoration Wallstickers Barn

Wallstickers Barn

Det är alltid spännande när man får en ny familjemedlem. Som förälder finns det så många beslut att fatta och inte så mycket tid som vi skulle vilja. Från att bestämma namn, inredning på barnkammaren, till möbler, kan det vara svårt att planera allt. Ta ut stressen från dina beslut genom att följa några enkla steg kan du göra dekorering av barnkammaren mycket enklare med Kreativ dekors väggdekoration barn.

Väggderkoration barnrum

Börja med att välja ett tema som ger dig lite riktning för hur du ska dekorera. Vi har ett stort utbud av väggdekor barnrum att välja mellan för den perfekta barnrummet för ditt barn.

Enkla svarta och vita mönster hjälper barn att lära sig fokusera och färger hjälper till att främja lärande. Former är ett annat bra alternativ. Välj bland ett urval av klistermärken barn motiv som prickar (i olika färger), väggisar eller andra alternativ inklusive planeter och stjärnor.

Och vilken baby gillar inte roliga djur? Från fåglar- och sagomotiv till elefanter har Kreativ Dekor många ett stort utbud av wallstickers barn för dig att välja mellan. Sedan finns det klassiker som ABC: s bokstäver. Välj bland våra olika storlekar och anpassa med färg. Anpassa en vägg med ett ordmoln eller ett speciellt meddelande till din lilla hjärta. Det är bara din fantasi som sätter gränserna.

Du kan välja ett av våra många teman väggdekor barn eller kombinera dem i valfri kombination. Du kan också skapa accenter med våra motiv för dörrar, vägglister och väggar.

Väggklistermärken for barnrum

Förbereder du området och applicerar din dekal genom att följa anvisningarna som föjer med vid varje beställning. Det bästa av allt är att wall stickers barn är lätta att ta bort när din lilla hjärta blir äldre och deras smak förändras.

Våra designmotiv är tillverkad av premium foliematerial som är miljövänlig, PVC och lösningsmedelsfri. EKO-TEX® certifierad. Lätt att applicera. Materialet säkerställer också att den handgjorda, lokalproducerade, miljövänliga designmotivet är slitstarkt, och att det inte orsakar skada på väggytor.