Väggdekoration Wall Stickers Väggdekoration Ikea

Väggdekoration Ikea

Vi har inte alltid mycket kontroll över möblerna i våra rum. Din partner kanske fastnar för en möbel du hade föredragit att bränna ner. Barnen tar över ett utrymme och kräver en liten stol eller skrivbord för att tillgodose deras behov. Och ibland har man en  tråkigt möbel som varit på samma ställe i rummet för alltid och du har inte viljan att kasta den och göra om rummet.

Att använda klistermärken är ett av de snabbaste sätten att renovera hela rummet och överraska din familj med en helt ny design. Vi erbjuder ett brett utbud av mönster och färger som gör det möjligt att personalisera ditt hem för en mer fantastisk atmosfär.

Förvandla standard Ikea möbler till design möbler med väggdekor ikea för ett fantastiskt resultat.

Dekoration Ikea klistermärken

Ikea Malm klistermärken är skapade för att passa Ikea byrå som är tillverkade av mycket solida material. Tyger som används för att producera dem är vattenbeständiga och tvättbara, vilket innebär att de lätt kan rengöras utan problem med en torr trasa. Våra väggdekoration ikea motiv är självhäftande, så du behöver inte hjälp när du applicerar det och om du ändrar dig, har du möjligheten att ta bort dekalerna och klistra det någon annanstans. Tillverkad av premium foliematerial som är miljövänlig, PVC och lösningsmedelsfri. De är också naturligt stilrena, så möblerna ser snygga och bekväma ut. Naturligtvis är den verkliga fördelen med denna typ av dekoration att den inte skadar någon yta den är på och kan tas bort när du vill. 

Om du har möbler som kan behöva lite uppfräschning har vi wallstickers för dig! Vi har fina mönster för alla dina behov.