Väggdekoration Wall Stickers Kakel Klistermärken

Kakel Klistermärken

Vad är självhäftande kakel?

Andas in nytt liv i kök och badrumm med våra lätta att installera kakel klistermärken. Inga specialverktyg behövs och installationen är dammfri. Våra förmonterade foliedekaler är specifikt utformade för kök och badrum. Dessa foliedekaler är ett enkelt och billigt sätt att uppdatera ditt kök eller badrum på några minuter!

Hur dekorera kakel i kök?

Applicera alltid klistermärken till kakel på torra och rena ytor. Se till att ytan är fri från damm eller fett eftersom limet kommer att hålla fast vid eventuella rester, vilket kan leda till att folien lossnar. Vi rekommenderar att du torkar ner väggen med en väggrensare för alla ändamål innan installationen. Detta säkerställer att bäst fästs på väggen. Se till att väggen är helt torr innan du applicerar.

Hur får man bort klistermärken från kakel?

Börja vid hörnet på varje sida och dra försiktigt bort kakel klistermärken kök och badrumm. Använd en hårtork på låg värme när du skalar tillbaka wallstickern för att underlätta borttagning. Rikta hårtorkens värme mot hörnen så att värmen når under folien så att den varma luften kan rikta direkt mot limet. Dra rakt ner. Applicera inte värme direkt på väggen eftersom det kan leda till att färgen blister.