Väggdekoration Wall Stickers

Wall Stickers

Funderar du på att dekorera hela ditt hem eller helt enkelt fräscha upp ett utrymme?

Wall stickers är det billigaste sättet att omvandla din interiör. Det ger en touch av kreativitet och stil. De är tillverkade av matt vinyl eller laminerat papper och har ensidiga självhäftande mönster som finns i anpassade utskärningar, vägggränser, väggmålningar och ord. Till skillnad från målningar (som tar mycket planering och tid) kan dessa installeras enkelt och snabbt.

Våra vägg design kan vara den perfekta lösningen för dig. Vi erbjuder ett brett utbud av mönster och former, från traditionella motiv till stillrena konstverk och bilder som är ett enkelt sätt att andas nytt liv i trötta föremål eller skapa en ny stämmning till ett rum.

Ens hem är en central del av ens liv, och det viktigt att man trivs. Att inreda ens hem är inte lätt, och speciellt om man är två eller fler där man måste kompromisa och komma överens. Att renovera är ofta tidskrävande och dyr process, särskilt när det handlar om målning. Det behöver inte vara svårt, tidskrävande eller dyrt! Vi erbjuder en alternativ lösning som är lätt att förstå, enkelt att använda och som inte kostar mycket. Våra wall stickers är ett vackert och effektiv lösning för att uppnå ens inredningsdröm.

Dekorera ditt hem på ett unikt och originalt sätt med våran fantastiska samling av vackra designmotiv! Wall stickers är den stigande trenden för heminredning; vi på Kreativdekor har skapat en otrolig mängd fantastiska, unika och originella wall decor stickers för att hjälpa dig förverkliga din inredningsdröm. Vi har produkter som är perfekta för alla typer av ytor och rum, så oavsett om du bedriver ett minimalistiskt tema i ditt sovrum, ett kulinariskt tema i ditt kök eller ett barnrum med sagotema - Vi har något för alla dessa behov!

Bestäm var du ska placera den

Det första du behöver göra är att bestämma var du ska använda din väggkonst. Om du utforskar både online och offline, hittar du mycket väggdesign, men inte alla kommer att se bra ut eller passa korrekt i alla utrymmen. Att veta var du ska placera din designmotiv är en bra start till att hitta det perfekta inredningsdetaljen för ditt hem.

Vet måttet på rummet

Det är en annan viktig sak att ta reda på för det perfekta väggkonst för ditt utrymme. Om du till exempel har en fullständig tom vägg kanske du vill välja en design motiv som täcker hela området. Eller så kan du också välja att sätta din design på en viss del av området. Men se till att din wallsticker inte ser för liten ut i utrymmet.

Om du har ett lång small väggutrymme, välj en hög och small designmotiv. Tvärtom, om det gäller att dekorera en bred vägg så väljer du en bredd och kort designmotiv. Priset på väggkonsten varierar också beroende på storlek.

Välj stämning

Varje rum eller plats i huset eller i kontoret har en egen stämning. Valet av designmotiv kommer att ha stor inverkan på stämningen i rummet. Skaffa färgglada och livliga designbutik om du vill ha ett livligt och levande stämning. Om du vill skapa en känsla med en touch av naturen, kan du välja designmotiv med element av naturen.

Välj färgerna

Oavsett vilken typ av design du väljer, spelar färger en viktig roll. Färger i det röda området i färgspektrumet kallas varma färger och inkluderar rött, orange och gult. Dessa varma färger väcker känslor som sträcker sig från känslor av värme och bekvämlighet till känslor av ilska och fientlighet. Färger på den blå sidan av spektrumet är kända som coola färger och inkluderar blått, lila och grönt. Dessa färger beskrivs ofta som lugna, men kan också uppmana känslor av sorg eller likgiltighet.

När du väljer designmotiv, se till att det passar ditt utrymme.

Unna dig en handgjord, lokalprodcerad och miljövänlig vacker inredningsdetalj. Titta igenom vår stora samling och när du hittat ett designmotiv är det bara att beställa i någon av våra många färger. Varje färg har en fantastisk matt finish som förändrar din vägg till en vacker, dekorativ och inspirerande del av ditt hem. Våra designmotiv är tillverkad av premium foliematerial som är miljövänlig, PVC och lösningsmedelsfri. EKO-TEX® certifierad. Lätt att applicera. Materialet säkerställer också att den handgjorda, lokalproducerade, miljövänliga designmotivet är slitstarkt, och att det inte orsakar skada på väggytor.