Väggdekoration Väggord Väggtexter Citat

Väggtexter Citat

En av de hetaste trenderna inom väggkonst - både i hemmet och på arbetsplatsen - är användningen av berömda eller inspirerande citat och meddelanden i områden med hög synlighet.

Kanske har du varit i ett hem där ägarna har väggtexter citat"Do more what makes you happy" eller "I love to listen to your hearbeat", "Husregler" på väggen i familjerum.

Med rätt väggtexter kan dina väggar verkligen inspirera dig och dina gäster. Väggtexter citat kan innehålla utdrag av klassiska böcker och dikter, som "Only you can controll the future" från dr Suess eller varför inte en klassisk Marylin Monroe citat "A smile is the best makeup a girl can wear" för en älskvärd och utrycksfull dekoridé. Var  och en sätter en ton och är en påminnelse!

Texter på väggen från Kreativ Dekor

Vi älskar också konceptet att använda bokstäver och ord för att anpassa objekt, utse ett område eller göra en högtidskänsla.

Och naturligtvis kan du alltid välja en offert från oss och få en anpassad för kontoret. Många inspirerande citat från företagsledare och kaptener i industrin kan göras till anpassade väggdekaler och sättas upp på kontorsväggen för medarbetare och anställda för inspiration.

Inspirerande väggtexter ger inte bara en positiv atmosfär på väggarna, utan de skapar en vacker kontaktpunkt som alltid kommer att inspirera.

Det finns ingen brist på stora citat för familjerumets väggar, öppen spis, vardagsrum, sovrum, kök och till och med dörren. Vi har ett sortiment av populära väggtexter citat som du kan välja mellan!