Väggdekoration Väggord Väggord Barnrum

Väggord Barnrum

Att dekorera ett lekrum kan vara så engagerat som du vill att det ska vara, men de flesta upptagna föräldrar vill skapa ett roligt och inbjudande utrymme utan att spendera mycket tid och pengar. Lyckligtvis är det ganska enkelt att förvandla alla gamla rum till ett lekrum med några enkla tillägg.

Pryda väggarna med väggord barnrum

När lekrummet är möblerat är det dags att tänka på att pryda väggarna. Väggdekor är viktiga för att dekorera ett lekrum eftersom de tillåter dig att bygga upp igen utan målning eller tunga DIY. Väggdekaler är mycket anpassningsbara, och det finns många sorter för att vädja barnens intressen. Möjligheterna är oändliga!

Alfabetet väggdekaler gör stora gränser, och de finns i flera coola teckensnitt. Du kan också välja mellan olika väggord barnrum som tillgodoser dina barns särskilda intressen: sagor, husdjur, planeter och mer. Häng en svarta tavlan för att slutföra utseendet. (Bonus: Dina barn kommer att älska att rita på det med färgglad krita!)

Hyllor, garderober, förvaringskorgar och lådor är en viktig del av ett barnrum. Personalisera med att sätta dit namn med väggklistermärken.

Väggord från Kreativ Dekor

Våra väggord barnrum är tillverkad av premium foliematerial som är miljövänlig, PVC och lösningsmedelsfri. EKO-TEX® certifierad. Lätt att applicera. Materialet säkerställer också att klistermärkena är slitstarka, och orsakar ingen skada på väggytor.