Väggdekoration Väggord

Väggord

Ditt hem är din fristad, och du förtjänar att vara lycklig i det, oavsett hur mycket du tjänar, hur stort ditt utrymme är, eller hur mycket du vet eller inte vet om inredning. Den goda nyheten är att det finns små tweaks du kan göra för att fräscha  upp ditt hus, och det behöver inte kosta en förmögenhet.

För att ge ett friskt och modernt utseende till hemmet eller kontoret fokuserar folk i allmänhet på möbler, målningar, utställningsskåp etc. De överväger knappast att ge en makeover på sina väggar.

Ord är makt för att de kan framkalla starka känslor hos var och en. Om du lägger till ett iögonfallande väggord citat i vardagsrum, sovrummet, hallen eller köket kan det ge färg och personlighet till rummet och ditt hem.

Väggord är den senaste trenden för gör-det-själv-inredning, eftersom de är ett problemfritt och billigt sätt att förändra en vanlig trist vägg till en vacker, dekorativ och inspirerande del av ens hem. Köp väggord för att vackra vägg citat är alltid en bra samtalspunkt i alla hem och kontor samt ger rummet ett modernt och elegant utseende. Varje citat finns i många färger, storlekar och levereras komplett med enkla att följa instruktioner. Våra väggklistermärken är tillverkade i Sverige med material av högsta kvalitet.

Påverka stämningen i hemmet

Ibland är ett litet inspirationsord allt som en person behöver för att klara sig igenom dagen. Att fylla ett hem med upplyftande meddelanden kan vara både snyggt och funktionellt, vilket påminner alla i familjen att vara snälla eller njuta av de små stunderna i livet. På Kreativ dekor kan du hitta flertalet vackra citat som säkert kommer att få dig att le. Handla inspirerande väggord billigt som är perfekta för köket eller vardagsrummet för alla att se, och använda som sitt vardagliga mantra. Eller hitta roliga väggord kök citat som alltid kommer att påminna dig om att hemmet är en plats att koppla av och njuta av!

Det finns många rörande och inspirerande citat från kända personer, till exempel av Marilyn Monroe, dr Seuss, och Dalai lama att välja. Vi har även söta, inspirerande, motiverande citat för dina väggar eller för någon annan slät yta. Välj din favoritfärg och storlek så producerar vi den åt dig.

Oavsett om du letar efter en berömd fras, ett inspirerande citat, en sångtext, en filmreferens, en religiös fras eller något roligt, har vi ett stort utbud av vackra väggord billigt som passar alla. Oavsett vart du väljer att sätta citatet så kan du vara säker på att det kommer framkalla positiva känslor av glädje och tillfredsställelse.

Unna dig en handgjord, lokalproducerad och miljövänlig vacker inredningsdetalj. När du hittat ett designmotiv du tycker om är det bara att beställa i någon av våra många färger och storlekar. Varje färg har en fantastisk matt finish som förändrar din vägg till en vacker, dekorativ och inspirerande del av ditt hem. Våra designmotiv är tillverkade av premium foliematerial som är miljövänlig, PVC och lösningsmedelsfri. EKO-TEX® certifierad. Lätt att applicera. Materialet säkerställer också att den handgjorda, lokalproducerade, miljövänliga designmotivet är slitstarkt, och att det inte orsakar skada på väggytor.

Beställ väggord till ditt vardagsrum, kontor, sovrum, badrum eller kök. Inspirera kocken i ditt kök med ett inspirerande citat kök med t.ex. recept eller matlagningscitat. Kom ihåg att ge din älskade en god natt kyss med en romantisk vägg citat ovanför sängen.

Dessa insiktsfulla, briljanta och berömda citat för väggar är utformade i snygg vinylbokstäver för att fylla ditt hem med visdom, motivation och kraft!

Beställ väggord vardagsrum som inspirerar och motiverar dig att uppnå dina mål. Vägg citat är billigt sätt att få en trist vägg till en vacker, dekorativ och inspirerande del av ens hem.

Med enkla medel kan du få dina väggar att se nya, fräscha och vackra ut!