Tips för ett vackrare sovrum

inredning sovrum

Vill du ibland dra dig tillbaka i sängen, bara du, dina dagdrömmar och en stor ny bok? Det gör vi verkligen.

Även om ingen någonsin ser det, borde ditt sovrum fortfarande representera din stil och kännas som en plats du vill varva ner på. Med det i åtanke kom vi med några sovrums inspiration för att hjälpa dig skapa din egen perfekta viloplats. Oavsett hur djärv du vill gå, hur stort ditt utrymme är, eller vad din designpreferens är, dessa sovrum inspiration, shoppingtips och designexempel är säkert att inspirera dig för inredning sovrum.

Det uppskattas att vi tillbringar en tredjedel av våra liv i våra sovrum, så ditt sovrum förtjänar det bästa. Oavsett din interiörstil måste ditt sovrum vara en lugnande fristad från omvärlden för att du ska kunna varva ner efter en lång dag. Utformningen av detta rum bör noggrant övervägas och med otaliga stilar och design där ute är det svårt att välja det bästa för dig och din livsstil. Men oroa dig inte, vi har gått igenom dem för dig och valt ut våra bästa sovrum inspiration tips för att ge dig lite inspiration.

Modernt inredning sovrum

Enkla, eleganta och moderna sovrum är ett av de mest populära stilvalen när det kommer till att designa sin sovplats. Ofta kopplade till minimalism och endast prydda med några väl utvalda stycken såsom väggdekor sovrum som sticker ut. Moderna stilrena sovrum ser oftast vackrast ut i monokroma färger men det är aldrig fel heller med lite färg vägg sovrum.

Sovrum I gråa toner

Grå är ett fantastiskt val var som helst i hemmet. Med så många olika nyanser att välja på kan ett sovrum med gråa toner vara skarpt och svalt eller mysigt och varmt. Som med alla färger är nyckeln i de toner du använder. Vi älskar det grå sovrummet som kombinerar mjuka grå och vita toner på sängen mot en djup tegelvägg.

sovrum

Vitt sovrum

Om du vill skapa en fristad kan du inte gå fel med färskt vitt. Vita sovrum ser evigt fräscha, rena och coola ut så de är perfekta för varmare länder och de kan värmas upp med mysiga strukturer för kallare länder också. De är en mångsidig look för alla typer av hem och skapar en perfekt lugn sov miljö. Wall stickers eller en bit färg vägg sovrum ser dramatisk ut med vit bakgrund.

Industriellt sovrum

Om du letar efter ett New York loft-utseende är ett industrisovrum stilen för dig. Metalliska element är populära i dessa sovrum så leta efter ramar och möbler i metallstil i vintage stil samt dämpade färger och produkter av mässing eller koppar. Det hjälper mycket om man har en exponerad tegelvägg till hands.

sovrum

Välj platsbesparande möbler

Att spara på benutrymmet (förutom att säkerställa visuellt behaglig estetik, naturligtvis) är nyckeln till ett litet sovrum. Det finns geniala uppfinningar som inbyggda förvaringsfack, förvaringskorgar under sängen, sängbord och bänkar som fungerar som hyllor och dessa kan göra en värld av skillnad.

Överbelasta inte dina väggar med mönster

Du vill skapa en illusion av utrymme och lugn i ditt lilla sovrum, vilket är varför du måste hålla sig borta från en överbelastning av mönster. Det är därför väggdekor sovrum är perfekt i form av Wall stickers. Ett vackert citat eller ett fint mönster som ditt centrum för dekoration, tillsammans med spriddkuddar med ett djärvt mönster eller någon häftig fönsterbehandlingen av frostad material är perfekt. Håll dig till subtila ytor och diskreta färger