Väggdekoration Doftljus

Doftljus

Vad är doftljus?

Doftljus tillverkas genom att tillsätta doftoljor till ljusvax under tillverkningsprocessen. Vi använder oss av sojavax som är en vaxkälla ,som är en biprodukt från sojabönan. Den är 100% förnybar resurs och koldioxidneutral. Sojavax har utmärkta doftinnehållskvaliteter vilket ger längre och renare förbränning än de konventionella paraffinvaxljusen. Vilket innebär att du kan njuta av våra handgjorda signaturdofter längre.

Vad innehåller doftljus?

Doftljus innehåller oftast tre ingredienser. Det är själva parfymen, sedan finns det ljusvaxet av olika sorters; och slutligen är det veken som är gjord oftast av ett rep indränkt med olja för bränning.

Hur länge håller doftljus?

Det är svårt att säga då det det är många faktorer som spelar in. Billiga doftljus av sämre kvalitet har oftast kort brinntid. Våran premium doftljus har en brinntid mellan 120-140 timmar.

Kan doftljus fatta eld?

Förvara dina sojdoftljus på en sval och torr plats eftersom sojavax kan mjukna i temperaturer över 25 grader. Undvik direkt solljus. Kom ihåg att ljus är ett livsstilsval och man bör vara försiktig när du bränner doftljus. Lämna dem inte utan tillsyn eller nära lättantändlig material. Förvara dem utom räckhåll för barn och husdjur. Placera alltid ljus upprätt, på en plan, icke-elektrisk, dragfritt och värmebeständig yta.

 

Få saker kan förvandla vårt hem som den hypnotiska flimrandet av levande ljus eller en specifik doft som vi förknippar med avkoppling, lugn, friskhet eller semesterns lugna doft. Det är vanligt att använda bra doftljus varje dag för att koppla av, för att framkalla en romantisk atmosfär eller helt enkelt maskera en oönskad lukt.

Naturliga doftljus 

Här på Kreativ dekor har vi en stor passion för att skapa dofter av evig skönhet och samtidigt upprätthålla en bra relation till miljön. Naturen är en inflytelserik inspiration och respekt för dess bevarande är vårt mål. Därför har vi tagit tid att undersöka de bästa metoder och resurser som finns för att skapa lyx på det mest hållbara sättet som möjligt.

Kreativ Soy Candles är designade exklusiva doftljus av högsta kvalite som beställs online. Våra vackra doftljus som är handtillverkad i Sverige är gjorda med sojavax som är 100 % tillverkad av ekologiskt sojavax av högsta kvalité. Sojavax har utmärkta doftinnehållskvaliteter vilket ger längre och renare förbränning än de konventionella paraffinvaxljusen. För att vara handtillverkade designsljus som är 100% vegansk. Glasbehållaren och förpackningen är 100% återvinningsbara.

Personalisera ditt lyxiga doftljus med ett namn på glasbehållaren. Med personalisering får du till den perfekta gåvan. Garanterat uppskattat och minnesvärt.