Blog

vägg inredning

SUPERSIZE DIN STIL MED VÄGGKONST

Du har valt ut den perfekta soffan och soffbordet och golvet är funktionellt men ändå trendigt. Så, allt är på sin plats men det saknas något … det sista stycket av stora konstverk som kommer att täcka det hela och fullborda ditt hem. Väggkonst ser spektakulär ut i olika hem och utrymmen och det kan … Fortsätt läs "SUPERSIZE DIN STIL MED VÄGGKONST"
farglara

Tips för användning av färgpsykologi vid inredning

Färger – de finns runt omkring oss, skapar verkligheten, men vi slutar sällan att tänka på deras roll i våra liv. Du kan känna deras inverkan, men du är inte riktigt medveten om det. Kommer du ihåg förra gången du var på ditt favoritcafé? Gissningsvis var inredning baserad på varmare färger, vilket skapade en mysig … Fortsätt läs "Tips för användning av färgpsykologi vid inredning"
badrum

8 snabba och enkla idéer för badrumsinredning

Om du har ett gamalt eller tråkigt badrum och du drömmer om en förändring har vi en lista till dig med badrum inspiration som är billiga och enkla att göra. Ställ en helg åt sidan, bjud in vänner och prova några av dessa DIY-badrumsinredningsidéer för att ge ditt badrum en ansiktslyftning. Badrumsinspiration lista: Uppgradering av … Fortsätt läs "8 snabba och enkla idéer för badrumsinredning"
inredning sovrum

Tips för ett vackrare sovrum

Vill du ibland dra dig tillbaka i sängen, bara du, dina dagdrömmar och en stor ny bok? Det gör vi verkligen. Även om ingen någonsin ser det, borde ditt sovrum fortfarande representera din stil och kännas som en plats du vill varva ner på. Med det i åtanke kom vi med några sovrums inspiration för … Fortsätt läs "Tips för ett vackrare sovrum"
barn rum

8 Tips och inspiration när du ska inreda barnrummet

Barnen är kända för att ändra sin personliga smak från minut till minut. Och det är okej – det är allt en del av det roliga med att växa upp. Men när det är dags att dekorera sina rum, kan ständigt uppdatera dekoren för att återspegla de ständigt föränderliga smakerna, för att inte tala om … Fortsätt läs "8 Tips och inspiration när du ska inreda barnrummet"

Förändra köket i höst – tips för hur du kan piffa upp ditt kök med enkla medel

Köket är familjens mötesplats, och det är där vi träffas och umgås med familj och vänner! Köket är ofta hemmets viktigaste sociala punkt. De flesta svenska hushåll skulle instämma att husets hjärta är köket! Att renovera och fräscha upp ett kök är ofta dyrt och omständligt. Det är en investering man kanske gör en eller … Fortsätt läs "Förändra köket i höst – tips för hur du kan piffa upp ditt kök med enkla medel"