8 snabba och enkla idéer för badrumsinredning

badrum

Om du har ett gamalt eller tråkigt badrum och du drömmer om en förändring har vi en lista till dig med badrum inspiration som är billiga och enkla att göra. Ställ en helg åt sidan, bjud in vänner och prova några av dessa DIY-badrumsinredningsidéer för att ge ditt badrum en ansiktslyftning.

Badrumsinspiration lista:

1. Uppgradering av Belysningen.
    Det kan vara enkelt och prisvärt att byta ut din belysning, plus det gör att ett litet badrum ser större och vackrare ut. Äldre belysningslampor och lysrör ger ofta oattraktiva skuggor och färgtoner på din hud. Om det inte är möjligt att byta lampkontakten kan du uppgradera  nya glödlampor eller lysrör som ger ljus med ljusvärme som en ljus, solig dag. Moderna badrumsbelysning inkluderar taklampor och lysrör som ger ett behagligt ljus i badrummet. Det är smart att välja LED-lysrör, eftersom de är de mest energieffektiva och inte lägger till extra värme i ditt badrum.
    När du har uppgraderat belysningskvaliteten på ditt badrum är färg nästa snabba och enkla uppdateringen. Välj ljusa färger för stora ytor som väggarna och spara mörkare, rikare toner för accenter. Kontrollera hur dina färgval ser ut i din nya belysning innan du målar, eftersom färgtemperaturen kan ändra färgens nyans.
  2. Uppdatera badrums kakel.
    Om din kakel är tråkig kan du försöka täcka den med avtagbara självhäftande kakel dekor badrum. Kakel klistermärken är lätta att klippa och installera och de ser ut som de verkliga. Den stora vinsten med kakel klistermärken är att de kan tas bort när du vill utan att skada ytan bakom det – perfekt för att uppdatera badet i en lägenhet eller hyrd.
  3. Färska badrumsfärg.
    Förbättra din badrumsväggdekor genom att måla dina väggar med perfekt färg. Ljusa färger får ett litet badrum att se större ut. Mörka eller livliga färger lägger till en touch av drama i alla storlekar i badrummet.
    Det är inte längre nödvändigt att välja glansfärg i ett badrum för att bekämpa fukt. Be färgbutiken att blanda in en tillsats till matt färg för att förhindra att den möglas.
    Sluta inte med att måla väggen – köp ett äggskal eller halvglansfärg och måla också skåpen!
  4. Badrumsväggskonst.
    Det finns inget behov att stirra på tomma väggar i ditt badrum. Wallstickers är en vattentåliga och prisvärda dekoration. Gå för stora proportioner för att få bästa visuella påverkan. För en unik look, låt en lokal skrivare printa ut ett favoritfoto till anpassad väggkonst. Numera kan anpassade skrivare skapa canvastryck och till och med laminera dem för vattenbeständighet.
    När du brainstormar badrums dekorationer kan du tänka bortom en canvas målning. Ett vägggalleri med favoritobjekt som väggord, sjöstjärnor eller korgar kan vara ett personligt och uppfriskande sätt att dekorera dina badrumsväggar.
  5. Uppgraderingar av vitvaror.
    Här är en snabb och enkel badrumsinredningsidé – byt ut badrumets vitvaror.
    Nya låddragningar, handdukstänger, toalettpappershållare och kran förändrar utseendet på ditt bad helt. Byt ut dina vitvaror och få badrummet att se fräsch ut igen.
    Eenoveringen är lika enkel som att skruva av eller lossa den gamla vitvaran och lägga till en ny. För att hålla detta projekt snabbt och enkelt, se till att du byter ut gammal vitvara med liknande storlek på skruvhål, särskilt på lådor i barstil som krävs för att skruva. Du kommer att göra färre nya hål i skåp och väggar
  6. Bättre förvaring.
    Städning och organisering av ditt badrum kommer omedelbart att ge det ett nytt utseende. Om du har ett litet badrum, tänk på hur du kan förbättra befintlig förvarning. Att lägga till utdragbara lådor (som sorterar objekt lättare) i ett skåp är en enkel helguppgradering. Standardstorlekar för utdragbara lådor finns i de flesta hemförbättringsbutiker.
    Andra sätt att maximera lagring inkluderar:
    –Golvväggshyllor
    –Väggmonterade korgar
    –Liten förvaringsskåp i möbelstil
  7. Nya handdukar och mattor.dekor badrum
    Nu är du i den sista delen av dekorera badrummet. Det här är som att lägga till en gigantisk rosett till en present. Donera eller kasta bort dina gamla handdukar och köp några mjuka, fluffiga som matchar din nya badrumsdekor. Köp i en accentfärg eller -mönster för en modern badrumsdesign. Handla efter dessa badrumsinspiration för en uppdaterad  modern designstil:
    -Handdukar. Prova färska strukturer och färgnyanser
    -Golvmatta. Leta efter komfort och unika material.
    –Duschdraperi. Välj en mönstrad eller tryckt duschdraperi som koordineras med dina handdukar och mattor.
  8. Accenter och tillbehör.
    Är du redo att sätta sista handen på badrumsdekoren? Lägg till några mer anpassade tillbehör och accentstycken för att slutföra din DIY-badrum dekor. Här är några idéer för att komma igång:
    -Papperskorg
    –Badrums tvålskål eller diffuser
    –Växter i badrummet, fräsha upp badrummet med vackra fin växter
    –Doftljus- eller diffuser för en fräsch doft